4 Eylül 2007 Salı

Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

MALZEME:2 litre limon suyu,40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak,ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım.

Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurunuz,soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatıyoruz,25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp hergün çalkalanacak,(sarımsaklar iyic erimiş olacak)25 gün sonra kavanozu açıp her sabah aç karnına yarım veya içebiliyorsa bir çay badağı içiyoruz.kavanoz bitene kadar içilecek,kapağı hep kapalı olacak,kavanoza asla su,şeker v.b karıştırlmayacak .Ancak çay bardğına aldığınız kısmını dilersek sulandırarak içebiliyoruz.Bunu içtikten sonra en az yarım saat birşey yiyip içilmeyecek,yarım saat geçtikten sonra kahvaltı yapılacak.Mümkünse her sabah aynı saatte içilecek.

% 100 KANITLANMIŞ YARARLARI

1-Tüm damar iltihapları(vaskulir)tedavi ediyor,tıkanan damarları açıyor,damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.
2-Kollestrol ve lipidi düşürüyor,zararlı yağların yakılmasını sağlıyor,kilo verdiriyor(bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştah açıyor.Bu dönamde diyete dikkat etmek gerekiyor)şekeri düşürüyor,pankreasın yenilemesini sağlıyor.
3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor.İdrar söktürüyor.Vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.
4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
5-Tüm romatizmal iltihabı önleyip,her türlü romatizmal ağrıları dindiriyor,kireçlenmeyi önlüyor,eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.
6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sğlıyor.Sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refkles hızını artırıyor,felçlere ve VERTİGO'da fayda veriyor.
7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi,özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor,kansere karşı tüm vücudu koruyor.

NOT:İlacı hazırlayannı babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecekken bu ilaç sayesinde % 100 tıkalı damarları açılmış.
İlaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir,koku etrafa yayılmaz.Kullanan üç kişi ile görüştüm,hep son derece memnun olduklarını,adeta gençlik iksiri olduğunu söylüyorlar.
Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş ve uygulamışlar.Şimdi ABD'de uygulanmaya başlamış,tıpta devrim yaratacağı söyleniyor ve sarımsak limon karışımından oluşan maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye çalışılıyor.

DR:SENCER TEPE
Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı
-------------------------------------------------------

Bu yazıyı, yarım bıraktığım bilgisayar kursundaki hocamız söylemişti.Doktordan maille gelmiş kendisine.İsteyenlere verebileceğini söylemişti.Ben hemen almıştım.Ne mutlu ki paylaşabileceğim yer buldum.
Sarımsakla sağlık sözünü hep duymuşuzdur.Ben de kendi duyduğum ve test edip onayladığım bir uygulamayı aktarmak istiyorum.
3 ay boyunca aç karnına bir diş sarımsağı hap gibi iki bardak suyla içtiğimde beyazlayan saçlarımın simsiyah olduğunu gördüm.üstelik 1 ay sonra saçlarım uzadıkça beyazın dibinden siyahların geldiğini gördüm.Ben aynı saatte almayı alışkanlık yapmıştım.
Yalnız benim tansiyon gibi bir sorunum olmadığı için rahatlıkla uygulayabildim.Ezbere alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Ayrıca siyah turp yendiğinde de saçların kendi renginde çıktığını okudum.Çok fazla yemedim.Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.Sadece her ikisindede hücre yenileyici etki olduğunu okudum.
Son dört aydır ne limon yiyebiliyorum ne de sarımsak...
Basur problemi yaşadığım için ,tetikleyici olabilir diye korkuyorum.(acı ve ekşi)
Basur problemimi de Rom ile yapılmış isveç iksiri ile çözdüm.Anında ağrı ve acı yok oluyor.


Size bir sağlık bombardımanı yaptım.
Herkese sağlıklı günler diliyorum.

41 yorum:

NiNo dedi ki...

valla harika syler cok beyazim yok ama midede koku yapmazsa bende icebilirim sarimsak :D limon konusunda bi faydasi olsun olmasin kabuguyla dilim dilim portakal gibi yerim ben :) ama mideme zarari olur duye hergun yemiyorum harika seyler paylastiniz tesekkurler efenim :D

anemon dedi ki...

evet bende okumuştum gazatede 2yıl önce ruslar kesfetmişler ve cok faydası varmış sırf kokar diye yapmadım isvec iksirinide ben bacaklarıma sürmüştüm ya bitlekerin her sey faydası var ilaç yerine bunları içmek lazım gelir

hanimiş dedi ki...

Limonsuyu ve sarimsak olayini annem de duymus bir yerlerden yapsam mi diyordu gecen hafta.. dedigine gore tadi oyle sanilacagi gibi kotu de degilmis..

Ne kadar dogrudur bilemem ama bypass istenen bir hastada denemisler sonra kontrole gittiginde damarin acildigini gormusler. Boyle sehir efsaneleri var ama tabii bilemiyorum doğruluk payı nedir.

Aramızda bahsi yeni geçtiği için ben de bu yazının üzerine paylaşayım istedim.

hanimiş dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Eski dedi ki...

ilginççç anneme söleyim oda denesin hemen ;)

Adsız dedi ki...

Canım Tütü,

denemeli. Acaba tadı çokmu kötüdür ...

Sarımsağıda limonuda çok severim. Ama birlikte nasıl olurlar kestiremeiyorum.

sen denedin mi?

YILDIZNAF dedi ki...

Merhaba,
Bu karisim istah kesme gibi veya mide enzimlerini duzene sokma gibi sekillerde, kilo vermeye de yarar mi ? Ne dersiniz...

Sndrfknella dedi ki...

İade-i ziyarete geldim efendim :))) Sanırım "sarımsak tentürü" diyorlar buna. Amcam da denemiş ve çok faydasını gördüğünü söylemişti. İsveç surubu ise bizim ailenin olmazsa olmazı. Kedisi olan bilir, arka pati tırnakları kör olduğu için derin yaralar açar deride. Geçenlerde omuzumda bahsettiğim şekilde Rıfkoş'umun açtığı 2 'çukur'u (yaklaşık 3 milim kadar açılmıştı) mucizevi bir şekilde 1 saatte yapıştırdı!!! Dikiş atılmış gibiydi. Ben yazmaya başladım mı duramıyorum galiba. Durdum!

Sevgiler :)

P.S. Biografinizi anlatış biçiminize bayıldım ;)

Adsız dedi ki...

Tütücüm,bu İsveç iksirinin adı varmı?Eczanelerdemi satılıyor?İlk defa duydumda sevgiler....

etki alanı dedi ki...

nino'cuğum
Ben çok terlemeyen bir insandım.Bu yaza kadar.O zamanlar çok rahat baharat ve bilumum kokulu yiyeceklri yerdim.Ve asla kokmazdım.Ter kokusuna karşı çok hassas olduğumu yakınlarım bilir.
Ağız kokusu içinde düşüncelerim aynıdır,bu yüzden karanfil çiğnerim sarmısak yediğimde.
Her zaman söylüyorum,insan kendi bünyesini iyi bilir.Mide problemin için doktoruna sorman gerekir sanıyorum.
Paylaşımı her zaman severim...


Sevgili civciv ziyaretin için teşekkür ederim.
Karışımı yapmadığım için kokusu hakkında birşey diyemiyeceğim.




Işıl'ım
İnan sarımsak yuttuğum zaman daha dirençliydim.Ve hastalıklar daha çabuk atlatılabiliyor.9Ay önce eski iş arkadaşlarımdan birinin akciğer kanseri olduğunu duymuştum.Karısı 2 aylık bir ömrü kaldığını söylemişti.Alternatif tıbba başvurmadan ölümü kabullenme demiştim ona.Kadere sığınmadan çare aramalı.Nitekim arkadaşım hastalıktan kurtuldu.Ve aile neşe içinde.
Bence efsaneler gerçeğe dayanıyor.
Sağlıklar diliyorum.

lalecik dedi ki...

Tütücük epeydir bloğuna bakamamıştım, malum izin dönüşü işlerin yoğunluğunda dolayı. Ama inan bana, bugün ekrana bakarak gözlerim açık beynim uyuyordu. Biraz mola verip sayfana geldim ve şu anda öyle bir kendimdeyimki. Zevkle yazdıklarını okudum. Anlatımın sürükleyici olduğu için insanada canlılık getiriyor. Ehh zaten insanın sohbeti içten ve güzel olunca yazdıklarıda zevkle okunuyor tabi:)Kendine iyi bak canım, öpüldün.

Adsız dedi ki...

Sanal alemde perçinlenen arkadaşlığımızı , yürekten dostluklara çevirmek istiyoruz. Hiç görmediğimiz gözlerle ; göz göze gelip , bunca zamandır paylaştıklarımızla beraber yoğrulmak istiyoruz. Hem de birbirimiz kadar merak ettiğimiz çocuklarımız ile beraber ! Onlar animatör ile eğlenirken , biz de kurduğumuz sofranın – sohbetin ve dostluğun keyfini çıkaracağız. Menü mü ? Hep beraber oluşturacağız çay davetimizi ..Hepimiz gelirken getirdiğimiz bir çeşit ikramımızla şenlendireceğiz soframızı.. Tarih / Zaman : 27 Ekim 2007 – Cumartesi Saat : 13:00 – 17:00 Yer: 3-ELMA DAVET ve ORGANİZASYON – Çifte havuzlar ‘ Anadolu Yakası / İSTANBUL Ücret : Katılımcı başı 25,00 YTL. * Çocuklar için ek ücret talep edilmeyecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar ; gönderiye yorum bırakabileceğiniz gibi , bizlere de mail atabilirsiniz ; Katılmak isteyen arkadaşlar ; lütfen 30.09.2007 tarihine kadar net bilgi versinler. mof_baydar@hotmail.com ( fidaneli-fidan ) burcin.atmaca@gmail.com ( pastarda-burcin) esrakars@gmail.com ( benimutfağım-esra)

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

Tutuuuuu...
ya simdi ben bunu icip bi saat sona ise gitsem herkes cevremden cil yavrusu gibi daalir mi?
sarmsak kokuyom die hic arkadasim kalmaz mi?
aksam icsem olmaz mi?

etki alanı dedi ki...

Sevgili nevv
Anneme söyliyeyim ne demek!
Sadece yaşlıları ilgilendirir mi demek istiyorsun?
Senin şimdiden kendine bakman gerek.Özellikle cilt güzelliğini korumak adına alternatif tıpla ilgilenmen gerekir.
Cıkk,cııkk....
Bir daha görmiyeyim.



Zerrincim
Ben her ikisinide çok seven bir insanım.Hem cilt için,hem de iç organların onarımı için sarımsağı hep önemserim.Geçtiğimiz aylarda bir basur olayı yaşadığım için,bir müddet (1 yıl kadar)acı ve ekşi yememeğe karar verdim.Yoksa hastanelerde farklı ilaçlara maruz kalırım.En güzeli vücudu arındırmak.Biraz Budist tarafım vardır.Yoksa çoktan uygulamıştım.
Bence denemekte fayda var.Çünkü doğal.Extra bir katkı yok ve doktor öneriyor.
Adaya sevgiler...



Sevgili Yıldıznaf
Yağ eritici özelliği olduğu için,sanırım iştahta açsa çabuk eritilir.Ne kadar doğrudur bilemem ama vücuttaki ur tarzı hastalıklı bölgeleri de erittiğini duymuştum.
Birden kendimi Güzin abla gibi hissettim.
Sevgiler


Sana Sindirella diyorum
Okumak için şifre çöcücü olması lazım.
Ne güzel bilgiler vermişsin.İsveç şurubunun adı neden iksir belli oluyor.Cidden çok etkili.Doğru miktarlar konulunca inanılmaz sonuşlar veriyor.
Ziyaretine çok sevindim.


Suzicim
Herkes utanır bazı hastalıkları dile getirmekten.Ben de uzun müddet sakladım,ama ta ki acıdan gözlerimden yaş gelene kadar.Muayeneden hem çekiniyorum,hem de korkuyorum.Kötü bir durum.
Bir arkadaşım isveç şurubunu söyledi.O dönem her kafadan bir ses çıkınca bunu da önemsemedim.Artık oturamıyor ve neredeyse yatamıyordum.Kardeşime gittiğim bir gün artık hat safhadaydım.herkes ne yapacağını şaşımıştı.Dolabı açtığında isveç şurubunu görünce atladım adeta.Bir yemek kaşığı içtim ve bir pamuğa damlatıp basuruma sürdüm.Tendürdiyot etkisi yaptı.Abartmıyorum 15 dakika sonra kahkahalarla masada oturup yemek yiyordum.
Korkumdan yemek yiyemediğimi düşünürsen(tuvalette adeta içimden Jilet çıkartıyor gibi olunca)bu olağanüstü bir durumdur.
Goggle den işveç şurubu diye yazınca hem tarifleri hem de yorumlarını görürsün.Ama mutlaka rom ile yapılanı uygulamak gerek.Bizimkiler içki haram diye sirkeyle çözüm bulmuşlar da....
Ben hayatımda ağzıma içki koymadım.Ve hayatta hiç kimse içiremez diye de iddialıydım.
Basur bunu yaptırdı.
sevgiler...

Unknown dedi ki...

bizi aydınlattığın için sağol..

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Sevgili Tütü inan yazılarına bir çırpıda okuyorum .İnsanlık adına bu kadar faydalı bilgileri nasıl da buluyorsun .Tek başına internet gibisin maşallah bazen yanlızca seni tıklamak yetiyor.Paylaşımların için çok teşekkürler...
Bu sağlık iksirini de mutlaka deneyeceğim ve de yakınlarıma da tavsiye edeceğim .
Sağlıkla kalın...

ab-ı hayat dedi ki...

Merhaba!Bu reçeteyi daha önce duymuştum ama denemedim.Sarmısak yemeklerde sürekli kullandığım bir besin ve çok lezzet kattığına inanıyorum.
Paylaşımın için teşekkürler.

sevgiyle kal.
bengisu

etki alanı dedi ki...

Canım Lalecim
Ne güzel,nihayet sana kavuştuk.Duygular karşılıklı.Teşekkür ederim.
Seni kucaklıyorum...


Fidan'cığım, emin ol çok isterim.Zaten insan değişiklik istiyor.Yakınlaştığı zaman kesin cevabımı veririm.
Sevgiler..


Gülteınennnnn
Vallahi uygulasaydım,koku kanusunda kesin konuşurdum.Ama kokusunun,bekleme süresinde yok olduğunu söylüyorlar.
Ayrıca anladığım kadarıyla ,sen ne yaparsan yap kimse seni terketmez...
Öpüldünüz....



Sevgili Elçince
Ziyaretin için teşekkür ederim.


Sevgili Seyhan
Arşivlediğim o kadar çok bilgi var ki anlatamam.Elime hangi yazı geçse,onunla ilgili yazıları birleştirip yazıyorum.Ama öyle güzel paylaşım var ki çok haşuma gidiyor.İlgi görmesi kadar güzel bir şey olabilir mi?
Ne kadar güzel şeyler söylemişsin.Teşekkür ederim.
Çocukları öpüyorum.


Sevgili ab-ı hayat
Yemeklerde ayrı,sade ve bu tarifte farklı etkileri oluyor.Denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Asıl okuduğunuz için ben teşekkür ederim.
Sevgiler gönderiyorum.

ebruakin dedi ki...

Selamlar Tülay Hanım,
Ne güzel ve faydalı bilgiler bunlar.
Kendi adıma çok teşekkür ederim.
Benim de hem kilo problemim, hem de safra kesesi taşım var. Bu karışımı mutlaka deneyeceğim.

Sevgiler ve saygılar...

Unknown dedi ki...

Sevgili Arkadaşlar
Ben; 05.12.2007 Tarihinde yapılan koroner anjiyografi sonucu bir damarda iki bölümde %30 darlık tespit edilen ve 10 yıllık şeker hastası, 22 yıllık sigara tiryakisi bir arkadaşınızım.
Limon sarmısak karışımını buradan okuyarak denedim. Tahlil sonuçlarım:
TCollestrol : 230
LDL Coll. : 135
HDL Coll. : 24
Trigliserid : 180

İlaç bittikten sonra 03.01.2008 Tarihinde yaptırdığım tahlillerde şu sonuçları aldım:
TColl : 129
LDL Col : 78
HDL Col : 35
Trigliserid : 110

Damarımdaki daralmalara ne gibi etkisi var bilemem ama bir ay gibi kısa sürede yukarıdaki gibi bir sonuç mükemmel ötesidir bence.
Kullananlara danışmak istediğim bir nokta: Tansiyon ilacı olarak TENSİNOR 100 Mg. Kullanıyorum. Kalp hızı aşırı yavaşladı. Göğüs ağrılarım arttı. Kullanırken diğer ilaçları kesmek yada azaltmak gerekiyor mu?
Kan aldırmaya aç karına ve bu iksiri içmiş olarak gittim. Yirmi yıllık hemşirenin tepkisi: Ben yirmi yıllık hemşireyim. Kolların ikisinden de girdim kan gelmedi. bilek damarındayım volüm yok. Üçüncü hemşire geldi. Sol elimin üzerinden şırınga ile kan aldı. İki üç dakika uğraştı, beni kıvrandırdı. Bu sayede mucize iksirin yan etkileri ile tanışmış olduk. (Keh keh)
Bizzat denemiş ve DM, Kollestrol, HT ve KD hastası olarak tavsiye ederim. Ancak özellikle tansiyon ilaçları ile etkileşimini doktora danışın. Doktorun tavsiyelerini de burada paylaşırsanız sevnirim.
Allah Herkese Dünyada ve Ahirette Sıhhat ve Afiyetler İhsan Etsin.

uva dedi ki...

merhaba ben üveit göz hastasıım.3 yıl oldu.sebebi bilinmeyen ve ve aslında tedavisi olmayan kronik bir hastalık.bunun için sadece kortizon tedadivisi uygulanıyor.ayrıca başka ağır iaçlarımda var.bunların tahribatına sebep tansiyon mide koruyucu haplarda var.limon ve sarmsak kürünü yaptım .25 günlük süre bitti ve bugün ilk defa içtim.kokusu kötü ama nefessiz içtim.umarım iyi gelecek...çünki bu ödemlerden ve şişkinlikten bıktım...hemen hergün size yazacağım.çok teşekkür ederim TÜTÜ...

etki alanı dedi ki...

Sevgili uva,
lütfen sık sık bildir sonuçları..
Ciddi merak içindeyim..
Sağlıklı günler..

uva dedi ki...

mide ve tansiyon için zaten haplarım var.ağız kokusunundan yada ter kokusundan şikayet almadım çünki ağızımda mantar oluşmaması için fıçalayıp ağız solüsyonu ve spreyini zaten kullanıyorum.dilerim iyi gelsin bu kür gerisi önemli değil.günde 30 tane hap içen birisi için pek zor olmuyor bunu içmek:))TÜTüCÜĞÜM isveç şurubu cilde iyi geliyormu?çünki karaciğerime zarar vern bu ilaçlar yüzümde ve vücudumda kuruluk ve sivilce gibi şeyler çıkmasına sebep oluyor...şimdiden teşekkür ederim.

etki alanı dedi ki...

Sevgili uva,
Ben de iyi gelmesini umuyorum..Ama doktoruna sorup sormadığını merak ediyorum....
İsveç şurubu için google de bir arama yapmalısın...Normalde iyi geldiği söyleniyor..Ama sana tavsiyem,bol su içmelisin ve elma yemelisin..Ve enginar!Aslında doktorların bunun için yol göstermiş olmaları gerekir..
Bir de benim her hafta yaptığım bir şeyi söyliyeyim..
Su kaynatıp içine yarım limon,nane ve kekik atıp,20 dakika yüzümü bu karışımın buharına tutuyorum..Yüzdeki toksinleri atıyorum...ve bir limon diliminin üstüne biraz karbonat koyup,yüzümü siliyorum..Ve her sabah,yüz fırçasını sadece beyaz sabuna sürüp yüzümü bununla fırçalıyorum.Kan dolaşımını aktif tutunca sivilce oluşumuna izin vermemiş oluyorum..sonra ya nemlendirici ya da bir cilt merhemi sürebilirsin.Ama kullandığın ilaçların yan etkisi de cilt kurumasına sebep olabilir..Umarım uyguladığın bu kür,her derdine deva olur...
Bloğunda yazı yok mu ,yoksa ben mi beceremiyorum...

etki alanı dedi ki...

sevgili gül çocuk,
öyle güzel açıklamalar yapmışsın ki,şaşırmamak elde değil..Ama bloğuna giriş yapamıyorum..
Lütfen gelişmelerden haber verir misin?

Adsız dedi ki...

merhaba tütücüğüm.verdğin bilgiler için teşekkürler.bugün cerrahpaşadaydım.sandimum neodral ilacımı bıraktırdı doktorum.günde 300 mg alıyordum.bu büyük bir gelişme benim için çünki kemiklerim erimeye başlamıştı.küre devam ediyorum.aslında içimi kolay ve ter yada ağız kokusu yapmıyor.günde 400 gr kilo verdiriyor:))başladığımda 70 kiloydum şimdi 66.400:))tansiyon konusunda bişi diyemiyorum çünki ilaçlarım zaten tansiyonda tavan yaptırıyor.ama normal birinde sanmıyorum böyle bir sorun yaşanacağını...2 gün önce yaptırdığım tahlil sonuçlarım pek iyi değildi.ama bunu bıraktırdıkları ilaç yaptı.kreatin çok düşmüş.vücudumdaki döküntüler ise hala duruyor isveç şurubunu da aldım hem içiyor hem vücuduma sürüyorum.bekliyorum tütücüğüm iyi olmayı.doktorum sadece gözümü kurtarma derdinde ilaçları benim dediğim gibi kullan ne yaparsan yap diyor.heryan etki için başka bir doktor... yarın cildiyeciye gideceğim yine yazarım...bloğumda yazı yok :))sağlıcakla kalın...

Adsız dedi ki...

yorumum isimsiz olarak geldi.ben uva tütücüğüm:)çünki şifremi unuttum...

Adsız dedi ki...

selam...bitirdim kürü ve çok iyi geldi diyebirim.ödemlerimisöktürdü,şişlerim indi.ayrıca 5 kilo verdim 18 günde:)yaşasın 65 kilo:))idrar söktürücü özelliğe sahip olduğunu tansiyonu düzenlediği bağırsakları daha hızlı çalıştırdığı kanısındayım.benim gibi sigara içenlere duyurulur ciğerlerim açıldı sanki...SEVGİLİ TÜTÜCÜĞÜM İLGİNE VE TAVSİYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.sarımsak limon kürünü yine yapacağım 1 kaç ay sonra:)))

etki alanı dedi ki...

Sevgili Uva,
Sağlığının iyi olduğuna çok sevindim..Aşamalarını öyle güel anlatmışsın ki..Yeniden yayınlayıp,senin yorumlarını da eklemek istiyorum..
Bir de gül çocuğun yorumunu yayınlamalıyım..
Faydasından herkes yararlanmalı...
Sağlıklar diliyorum..
Habersiz bırakma beni...

umut dedi ki...

Slm herkese mrb.Öncelikle bu yaralı bilgiyi bizimle paylaştıgın için cok tşk ediyorum.Bende 16 yaşında 1,5 yıldır üveit hastasıyım sevgili uva kardeşimizin yorumları bende bu ilacı kullanma hissi yarattı umarım banada yarar sağlar.Böyle güzel bilgiler paşlaytığınız için size tekrar teşekkür ediyorum sevgiler.

Adsız dedi ki...

verdiğiniz bilgileri severek okudum ve yardimci olmanizi istediğim bi konu var 23 yasimda olmama rağmen benimde azda olsa beyaz saçlarim var hergün uyguladiğiniz sarimsak yutma formülünü denememin faydasi olur mu gercekten sizdeki faydasi ne kadar olumlu oldu yardimci olursaniz cok sevinirim?

s çatalbaş dedi ki...

ben 49 yaşımdayım inanmayacaksınız ama duydum ve uyguladım karışımı yapmadan önce kolesterol ve trigiliseritim tavan yapmıştı 20 gün sonra karışım bitti ve ben yine gidip değerlerimi ölçtürdüm 20 günde sonuç mükemmeldi ama ben kokar diye akşam yatarken içtim bir diğer özelliğide kilo verdirmesi zira yağ yakıyor kesinlikle denemelisiniz sağlıklı günler

Adsız dedi ki...

sarımsak yutma işini bir kaç gün önce öğrendim ve bugün başladım bağışıklık sistemine ii geleceğini duyduğum ve okuduklarımdan. 2-3 ay kadar önce başlamış olan sivilce ve leke sorunum var çene bölgesinde başladı ve sönüp tekrar başlıyorlar kahvemsi olarak kalıyorlr.doktora gittim(Roaccutane gibi çok fazla yan etkisi olan ilaç yazmayı düşünüyordu bende bıraktım) lakin verdikleri hiç işe yaramadı gibi ki artık ilaç falan kullanmak istemiyorum isveç iksiri demişsiniz netten okuduğum kadarıyla iyi gelir denilmiş kullanan varmı yada bana önerebileceğiniz birşeyler varmı?

Adsız dedi ki...

sanırım buralara uğrayan yok ..

Adsız dedi ki...

Ben de de venöz tromboz (beyin damar tıkanıklığı) teşhisi konuldu. Doktorum ana damarın tıkalı olduğunu açılma şansının olmadığını anjio yaptırmamın riskli olabileceğini söyledi. Her akşam kan sulandırıcı iğne yaptırıyorum. Ben de bu karışımı sabahları kullanıyorum. En son mr sonucunda ana damarımın tamamen açıldığı kılcal damarların da açılabileceğini doktorum hayretle söyledi. Bu karışımın mutlaka olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyorum.Ve hala kullanıyorum. Ama kullananların dikkat etmesi gereken bir konu; limonun ve sarımsağında kanı inceltme özelliği olduğunu unutmamaları gerekiyor. Zaten ilaç kullanıldığı için bence alınan ilaçlar ile bu kürü kullananların en az 12 saat zaman aralığına dikkat etmeleri gerekiyor.

Evde İş dedi ki...

http://www.evdeis.gen.tr de evde iş yaparak par kazanabileceğiniz işleri bulabilirsin.

ahmet dedi ki...

Sarımsak ve limon,içinde her türlü minarel ve aminoasitleri barındıran
yogun olarak b vitamini çeşitleriyle
vücudun direnç seviyesini arttıran vitaminler mevcut.tabi olarak bu ikili bir araya geldiginde dogal bir solisyon ortaya çıkıyor olsa gerekki
insanın dogal haline gelmesine yardımcı oluyor..

Glsm dedi ki...

26 yaşındayım , önceden tektük belli bölgelerde olan beyazlarım artmaya başladı :( tesadüfen sarımsak yutma olayını gördüm. 2 gün önce başladım sabahları aç karna yutuyorum. Değişiklik olursa; yazarım:) umarım işe yarar

Adsız dedi ki...

benimde saçımda tek tük beyazlar vardı sonra birden bire çoğaldı yaklaşık 5 aydır sarımsak yutuyorum ilk yutmaya başladıktan 2 ay sonra flan 6,7 tel saçım siyaha dönmüştü çok sevinmiştim ama ondan sonra durdu yaklaşık 5 aydır devam ediyorum ama henüz hiç bir değişiklik yok ama ilk başladığımda akşamlarıda keserek sarımsak yutuyordum acaba keserek yutmak mı daha etkili oluyor bilemedim birde vitamin hapları kullanıyorum acaba ondanmı etkisi olmadı bilemedim.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Merhabalar , 5 ay önce limon suyu ve sarımsak iksirini hazırlamıştım fakat bekletigim karanlık odada unutmuşum. 5 ay sonra kullanmam sakıncalı olabilirmi ? Bozulmuş olabilirmi ? Teşekkürler