29 Ekim 2007 Pazartesi

En Etkili Temizlik Maddesi

Kolanın zararlı olduğunu biliyorduk.Ama bu kadar zararlı olduğunu tahmin bile edemezdik. Eğer inanmıyorsanız deneyebilirsiniz
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz vesifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yokedecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketininiçindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.
AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütünçapak yok olsun.
PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslıcıvatayıuygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecekve çıkacaktır.
ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,Deterjanıekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağlekelerinin yok olmasına yardım edecektir.

Ayrıca ;
Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılmasıen iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.* * * Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!
2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek",diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyükoranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ...


Alıntıdır

5 yorum:

denizanasi dedi ki...

:) coca coladan oldum olası hoşlaşmamışımdır. doğru kararmış..şimdi de oğluma kesinlikle vermiyorum.

etki alanı dedi ki...

Ben de eve sokmuyorum.Şarküteri yiyecekleri de evime az girer.Ve evde sigara içirmem.Zararlı yiyecek ve içeceklerden belki tamamiyle kaçamıyoruz,ama en asgariye indirmeye çalışıyorum.Aslında elimde olsa bir köye yerleşeceğim,ama......

Adsız dedi ki...

Wе stumbled ovеr hегe by a diffегent web page and thought I
should check thіngѕ οut. I lіke ωhat I seе sо і аm
just fοllowing you. Look forward to loοking οvеr уouг web pаge fоr a ѕeconԁ
tіme.

Hеre iѕ my ωeb page: click - 1kviews

Adsız dedi ki...

Hello, Neat post. Thеre's a problem along with your website in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the market leader and a good portion of other folks will omit your magnificent writing due to this problem.

Stop by my homepage - visit here - 1kviews

Adsız dedi ki...

I'm really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A small number of my blog audience have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this issue?

Also visit my blog ... simply click here - 1kviews