5 Aralık 2007 Çarşamba

Evden para kazanmanın Yolları....

Emekliye ayrıldıktan sonra,bir müddet evde oturmak bana çok iyi geldi.Kendi paramı kazanmanın önemini anlatan olaylarla karşılaşınca,araştırmaya girdim,ama hep boş döndüm.Kızım o zamanlar ilkokulu yeni bitirmişti.Tatilde her çocuk gibi dışarda oyun oynarken birgün telaşla geldi.
"Anne ben dışarıda bir şeyler satmak istiyorum"dedi.
"Neden "dedim
"Bütün çocuklar,ya sakız satıyorlar ya da cola"dedi"Ben de birşeyler satmalıyım"diyerek direnen bir sesle beni iknaya çalıştı.
Ben şaşkın;
"Kızım ne satabilirsin ki " diyorum ve bir yandan da isteğini köreltmemeye çalışıyorum.
"Toka olabilir ya da takı olabilir"diyor inatla...
Nereden alınır bilmem,evde hiç boncuk yok derken,birden aklıma hiç kullanılmamış,her genç kızın çeyizine konulan ,gün gelir lazım olur denilen tülbentler geldi.Gün geldi deyip kenarlarındaki boncukları söktüm.Ne yapabilirim diye düşünürken,taaaa ortaokuldayken,bir elişleri ansiklopedisinden kendi kendime öğrendiğim 'Fas işi'boncuk örme tekniğini çözmeye çalıştım.En basit papatya figüründen kolye ve bilezik yaptım.Tam üç takım çıktı.
"Hadi bakalım buyrun küçükhanım"dedim.
Sevinçle küçük bir tepsinin içine özenle güzel bir eşarp yerleştirdi ve takıları yerleştirdi.
Güldüm.Akşama kadar rahatım diye düşünürken kapı çaldı.
Zeynep kapıda.
"Kızım ne oldu"
"Anne sattım hepsini"
"Nasıl yani,daha on dakika olmadı"
"Sipariş bile aldım"deyince şaşırdım.
Tabi en yakın kırtasiyeden alınan boncuklarla yapılan işler beni sarmaya başladı.Yavaş yavaş Eminönüne doğru gitmeye başladım ve takılar elimde birikmeye başladı.
El emeğini değerlendiren bir vakfa üye oldum.Ama orada yapamadım.Çevreden Ortaköy'de tezgah aç önerileine hiç sıcak bakamadım.Hem daha Fırat çok küçüktü hem de memur zihniyeti olan bir insanın işporta tarzı bir satışı kabul etmesi zordu.Bunun için biraz dişli olmak lazım diye düşünmüştüm.Şimdi öyle düşünmüyorum ama o zaman O düşüncedeydim.İnsan zamanla pişiyor...
Evde kadın dergilerini karıştırırken,son sayfasında firma telefonlarını gördüm.Doğrudan Vakko'yu aradım.Doğru kişiye ulaşana kadar epey telefon trafiği yaşadım.Ertesi güne randevu aldım ve Merter'deki merkezine gittim.İlgili şahıs;
"Biliyor musunuz,biz de böyle otantik çalışan kişilere ulaşmaya çalışıyorduk,sizi tasarımcımıza yönlendireceğim"dedi.
Ve ne tesadüf ki tasarımcının atölyesi benim eve yakın bir mesafedeydi.Hayat hanım benim için çok önemli bir insandır.İlk karşılaşmamızı hiç unutmuyorum.Çantayı masaya boşalttığımda bir çığlık attı.Ve yardımcılarını çağırdı.Atölye Metrocity'nin arkasında,dışarıdan bakıldığında sıradan,ama içi olağanüstü dekorlu bir atölyeydi.
"Bakın ,bakın bir hazine bulduk"dedi.
Ben şaşkın...
Evden dışarıya çıkmadan,boncukları dahi kapıma getiren,modeli gönderip yaptıran bir firmaydı.Evimde çocuklarımın bana en ihtiyaç duydukları anda,hem para kazanıp,hem de onların yanında olabiliyordum.
Hikaye böyle başladı.Park Bravoyla devam etti.Araya Elle,Ayyıldız mayoları,Fabrika ve hotiç gibi markalar girdi.Bir firmanın defilesinde 15 tasarımım yer aldı.

Bunu niye anlattım?

Büyük firmalar ulaşılamayacak kadar uzakta değiller ve el emeğine çok önem veren firmalar çoğunlukta.

Lütfen el emeğinizi değerlendirecek yerlere ulaşın.Dolaştığım bloglarda öyle güzel tasarımlara rastlıyorum ki değerlenmeleri lazım diyorum.Bir çok insan nasıl ve nereye başvuracaklarını şaşırıyorlar,ve bilemiyorlar.

Bir yazıya rastladım.Belki nereden başlayacağını bilmeyenler vardır.
Dileğim doğru yerlere ulaşılması ....
Herkesin yapacağı bir iş mutlaka vardır.

Lütfen okuyun!
...........
Oturduğunuz yerden evde iş ile evden para kazanmanın yolları
Aile bütçenize katkıda bulunmak istiyorsunuz, fakat tam gün çalışacak zamanınız yok. Evde, çayınızı yudumlarken, üstelik ev işlerinizi veya ailenizi ihmal etmeden de para kazanabilirsiniz.

Çoğu kadın, çocuğu okula başladıktan sonra evde bir başına büyük bir boşluğa düşer. Oysa durum göründüğü kadar vahim değil. Çünkü günümüzde evde çalışarak da para kazanmak mümkün.



Keyifli uğraş: Temsilcilik
Kozmetik markalarından ev araç gereçlerine kadar temsilcilik sistemi ile ürün pazarlayan firmalar mevcut. Bu firmaların en önemli özelliği, ürünlerinin mağazalarda satılmıyor olması. Dolaysıyla müşteri, ürünü temsilciden temin etmek zorunda. Temsilciler ister kendi evlerinde ister müşterinin evine giderek ürünlerini tanıtıp pazarlayabiliyor. Firma, temsilcilere bunun karşılığında belirli bir komisyon ödüyor. Kazanacağınız ücret performansınıza bağlı. Bu tür bir işe başlamak için temsilcilik usulü satış yapan firmaların internet sitelerinden yararlanabilirsiniz.

Öneri: Avon: www.avon.com.tr
Oriflame: www.oriflame.com.tr



Tekstilin süsü püsüMağazalardan satın aldığımız boncuklu, işlemeli kazak ve tişörtlerin çoğunun hala elde hazırlandığını biliyor muydunuz? Bunun için tekstil firmaları, giysilere yapılacak boncuk veya işleme işlerini aracı kurumlara devrediyor. Aracı kurumlar özellikle ev kadınlarından oluşan ekiplere sahip. Kuruma başvurduğunuz taktirde işleyebileceğinize inandığınız miktarda ürün alabilir ve evinizde otururken işleyebilirsiniz.

Öneri: Size en yakın konfeksiyon atölyesine veya tekstil firmasına danışabilirsiniz.



Yabancı dilin artısı
Bir yabancı dile çeviri yapabilecek derecede hakimseniz ve bir bilgisayarınız varsa, evde çevirmenlik yapabilirsiniz. İngilizce, Fransızca ve Almanca'nın dışında İtalyanca, İsponyalca gibi daha az bilinen diller son yıllarda bir hayli ilgi görüyor. Çeviri bürolarını telefonla arayarak veya bizzat başvurarak çevirmen açığı olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Çeviri bürolarında genelde broşür, kullanma talimatı, hukuki veya tıbbi metinlerin çevirileri yapılıyor. Bunun dışında büyük kitap evlerine de çeviri yapabilirsiniz.

Öneri: EC Tercüme gibi internet üzerinden çeviri bürolarına ulaşabilirsiniz.



El emeği göz nuru dantel
Geçmişte olduğu gibi günümüzde de dantel, evlenme çağındaki kızların çeyizlerinde birinci sırada yer alıyor. Çevrenizde evlenmek üzere olan veya çeyizini hazırlamak isteyen genç kızlar varsa, annelerine kızlarının çeyizlerinin ne durumda olduğunu sorun. Dantel takımları henüz tamamlanmadıysa, belli bir ücret karşılığında hazırlamayı teklif edin. Eğer bir sayfiye yerinde oturuyorsanız, yaz aylarında turistlere yönelik hediyelik eşya satan mağazalar için de dantel hazırlayabilirsiniz.

Öneri: Komşularınıza veya yakın çevrenize başvurabilirsiniz.



Ahşap boyama
Hediyelik eşya mağazalarında satışa sunulan ahşap boyamalar büyük rağbet görüyor. Bu tür eşya satan mağazalara ahşap boyamaları ne şekilde tedarik ettiklerini danışabilirsiniz. Boyama konusunda kendinize güveniyorsanız, mağazalara boyama hazırlamayı teklif edebilirsiniz. Öğrenmek için ise çeşitli kurslara başvurabilirsiniz. Özellikle Halk Eğitim Merkezleri'nde boyama kursları bulunuyor.

Öneri: Oturduğunuz şehirdeki hediyelik eşya satan mağazaları araştırabilirsiniz.




Kaynak: http://www.ailemveben.com.tr/hayatin_icinden/kariyer/00402/

Ek bilgi için ilgili anahtar sözcükler: evde iş, evde para kazanmak, evde para kazanmanın yolları, evden iş, evde para kazanma yolları, evden para kazan, evden para kazanmak, kolay para kazan evden, evde yapılabilecek iş ilanları, evde ticaret, evde para kazanma, evden para kazanmanın yolları, evde nasıl para kazanılır, evde iş programı, evde is, evde tasarruf, evde satış, evde para kazanmanın yöntemleri, evde para kazanmak istiyorum, evde para kazandıran işler, evde oturdugun yerde para kazan, evden para kazanma yolları, evden para kazanmanın yollari, evden nasıl para kazanabilirim, evden kolayca para kazanma, evde nasıl para kazanma yöntemleri, evde kazan, evde internet para kazan, evde büro, takı tasarım







www.ParaKazanmaYollari.com

75 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ne guzel fikirler veriyorsun sevgili Etki Alani, ben de arastirmaya basladim coktan ama gonlum hep akademik calismalarda oldugu icin vakit buldukca ugrasiyorum butur seylerle ama inanilmaz keyifli anlatamam sana :))

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Ah Tütücüm aaaaaaaah,çok önemli bir konuya parmak bastın...Bende bir şeyler yapmak istiyorum.Ama kendimi şu aralar o kadar yetersiz hissediyorumki....en kısa zamanda tükkana gelmem lazım,kendimi iyi hissetmem için....

sofi dedi ki...

Tütü'cüm tam ihtiyacım olan şeyleri yazmışsın, ev ve iş bir arada, inşallah böyle bir kulvar yakalayabilirim.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

çok güzel fikirler ama ben nasıl yaparım bilemiyorum ben içine kapalı biriyim çok çeneli diilim napcam bilmiyorum sizce nasıl yapabilirim güzel konuşurum ama neyse yinede tşkkürler bi şeyler yapmaya çalışıcam iyi günler

Adsız dedi ki...

çok güzel fikirler ama ben nasıl yaparım bilemiyorum ben içine kapalı biriyim çok çeneli diilim napcam bilmiyorum sizce nasıl yapabilirim güzel konuşurum ama neyse yinede tşkkürler bi şeyler yapmaya çalışıcam iyi günler

Melek dedi ki...

evet evden para kazanmak çokk güsel oluyor bende evden para kazanıyorum royal sales ürünleri satarak hem karı çok hem hedıye ürünlerden sende faydalanıyorsun evımın heryerınde royal sales ürünü var hem ben yararlanıyorum hemde arkadaşlarım bilgi almak isteyenler dreamlike--girl@hotmail.com

Melek dedi ki...

ayrca ürünler bitkisel ve sağlık bakanlığı onaylı olunca daha kolay satabiliyorsun ikna edebiliyorsun insanları tavsiye ederim;)

Adsız dedi ki...

merhabalar fikirleriniz çok güzel ama siz şanslıymışsınız bende minik patik şeklinde bebek şekerleri yapıyordum eskişehir deki 2 sağra bayisine gittim örnek verdim ama maalesef sipariş alamadım ama vitrinlerinde benim örneklerimi gördüm hemde benim verdiğim fiyatın 2 katına satıyorlar herkesin çevresinde elişlerini yapan birileri oluyor tanımadığım kazanacağına tanıdığım kazansın diyor bu konu beni çok üzdüğü için artık öyle bir teklif vermeyi düşünmüyorum

Adsız dedi ki...

ne güzel siz sanşlıymışsınız.bende çok uzun zmandır yapıyorum ve birçok yere başvurdum ama olmadı.elden satabiliyorum ama oda kısıtlı oluyor tabiki.benim amacım bu işten ek gelir sağlamak çünkü iki tane çocuğum var ve çalışamıyorum bu yüzden.ama sizin gibi büyük firmalara danışmak lazım demek ki.inancım kırılmıştı ama yazınızı okuyunca tekrar canlandı.tekrar deneme yapacağım büyük firma araştıracağım.teşekkürler bizleri tekrar canlandırdığın ve ümit verdiğin için:)))

emin dedi ki...

çok güzel fikirler

foryouforum dedi ki...

Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

www.tinyurl.com/kazancligoogle

arkadaşlar bu linkten ulaşacağınız,google her gün insan portföyünü genişlettiği bir sistem.Google ın bu sisteminden yararlanarak HER AY PARA KAZANILABİLİR.KESİNLİKLE REKLAM DEĞİL.ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİİZ.google ın mükemmel bir otomatik para kazandırma sistemidir.(her gün 30 dk internette vakit geçirerek)

Adsız dedi ki...

www.tinyurl.com/kazancligoogle

arkadaşlar bu linkten ulaşacağınız,google her gün insan portföyünü genişlettiği bir sistem.Google ın bu sisteminden yararlanarak HER AY PARA KAZANILABİLİR.KESİNLİKLE REKLAM DEĞİL.ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİİZ.google ın mükemmel bir otomatik para kazandırma sistemidir.(her gün 30 dk internette vakit geçirerek)

Adsız dedi ki...

www.tinyurl.com/kazancligoogle

arkadaşlar bu linkten ulaşacağınız,google her gün insan portföyünü genişlettiği bir sistem.Google ın bu sisteminden yararlanarak HER AY PARA KAZANILABİLİR.KESİNLİKLE REKLAM DEĞİL.ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİİZ.google ın mükemmel bir otomatik para kazandırma sistemidir.(her gün 30 dk internette vakit geçirerek)

Adsız dedi ki...

FACEBOOK ORTAKLIK TEKLİF EDİYOR..SİZDE FACEBOOK ÜZERİNDEN HERAY EK GELİR SAĞLAYABİİRSİNİZ..ASLA PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ..

www.tinyurl.com/pararehberi

HATİCE EROĞLU dedi ki...

ben manisa alşehirde oturuyorum,,nasıl ulaşabilirim boncuk işleten yerlere,,yda nikah şekri yaptıranlara,,,oka yaptıranlara,,,lütfen yol gösterin ben üretmek istiyorum tembeliği sevmiyorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,İŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ,,,,LÜTFEN,,DENİZLİ,,İZMİR,,BULDAN,,,

emine dedi ki...

bende kendime hem iş imkanı hem kendime güvenimi kazanmak isteyen biriydim ama gercekten türkkiyede iş imkanı cok zor sizin sayenzde iş bulma imkanım olcak teşekkürimi sunarım

Adsız dedi ki...

Değerli bilgiler vermişsiniz.Paylaşım için teşekkürler

Adsız dedi ki...

Irrua Uzman Hastanesi doktorlarından Dr Rex Kelvin'im, hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladğım fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, aşağıdaki e-postadaki hastaneyle irtibata geçmekten çekinmeyin: İrrua uzmanlık hastanesi, organlar Cerrahide uzman ve bağışta bulunulması riski yoktur.
Ve bu bizim e-postamız:
irruaspecialisthospital20@gmail.com

Unknown dedi ki...

Acilen bir böbrek bağışçısı olmaya hazır olduğumuzdan (sözleşme imzalamak için tüm seyahat masraflarıyla 450.000 $ ödeme yapmaya, böbrek bağışımını acilen hastanemize acil olarak satıp bağışta bulunmaya hazır durumdasınız.
Sadece% 100 sağlıklı kişiler sadece sağlıklı.
Talep başvurunuzu e-postaya yazın: carolbobrekhastanesi@Gmail.com veya (carolbobrekhastanesi@gmail.com)
Hemen temasa geçileceksin
Not: kimliği ve seyahat pasaportu olan yasal vatandaşlar

Doktor R carol.

www.sarmasgece.com dedi ki...

MODEL ALIMI BAŞLAMIŞTIR

Model iş ilanı, Bayan Model ALımı Başlamıştır
Hanımlara ek gelir imkanı, evinizden işyerinizden dilediginiz saatte çalışabilirsiniz, bayan model alımı, en karlı bayan modelleri, www.sarmasgece.com, arkadaşlık sitesi, görüntlü chat sitesi,

Görüntülü Arkadaşlık Sitesine Bayan Modeller Aranıyor

BAYANLARA İŞ İMKANI
DÜNYANIN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN

SOHBET EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ

Ev Hanımı – Çalışan – Öğrenci – Ek Gelir isteyen tüm bayanlar herkesin yapabileceği bu zevkli iş için

1) Öncelikle bayan olmalısınız. 18 – 40 yaş arası olmanız gerekmektedir.

2) Evinizden veya müsaitseniz iş yerinizden çalışabilirsiniz

3) Bilgisayarınızın ve web kameranız olması yeterlidir.

4) Sohbet etmeyi seven, kendine güveni olan herkes çalışabilir.

5) Sohbet ederken YÜZ GÖSTERME zorunluluğu yoktur.

6) Çalışma saatlerinizi siz belirliyorsunuz.

(Nekadar online olursanız o kadar para kazanırsınız.)GÜNÜN 24 SAATİ İSTEDİĞİNİZ AN İSTEDİĞİNİZ YERDEN SİSTEME GİREBİLİR VE KAZANMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

– KESİNLİKLE KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ALINMAMAKTADIR.

– BU SİSTEMDE SOHBET EDEREK SAAT BAZLI PARA KAZANMAKTASINIZ.

– ÖDEMELER HAFTALIK OLARAK DÜZENLİ YAPILMAKTADIR

– HER ÇARŞAMBA BELİRTTİGİNİZ HESABINIZA YATIRILMAKTADIR.

PEKİ NE KADAR KAZANABİLİRSİNİZ ?
Özel Odalardarda Saat Başı 25 TL’dir.

Normal sohbet odalarında ise saat başı 1 TL’dir.

Günlük ortalama 5 saat online olmanız halinde günlük ücretiniz 100 TL civarı olacaktır.

Buda aylık olarak ortalama 3,000 tl (3 Bin tl) para etmektedir.

Sitede ne kadar fazla durursanız alacagınız para o kadar fazla olacaktır.

Aylık 5.000 (5 Bin tl) kazanan modellerimiz bulunmaktadır.

Ayrıca Yeni sistemimizde sizinle sohbet eden müşterimiz sizden memnun kaldığında size ekstra ücret hediye edebilir

BU ÜCRETİN TAMAMI SİZE AİTTİR.

NOT: AYRICA SİTEMİZE ARKADAŞINI GETİREN HERKESE ARKADAŞININ KAZANDIGI PARADAN %5 KOMİSYON VERMEKTEYİZ.

MAİL ADRESİMİZ: sarmasgece@gmail.com
7/24whatsapp numaramız: 05537112566

Dr Benson dedi ki...

Böbrekinizi para karşılığında satmak istiyor musunuz? Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavileri konusunda uzmanlaşmış olup, pasaportlu veya pasaportsuz O + ve, A + ve ve B + böbrek vericilerine acilen ihtiyaç duyulacaktır ve size 850,000.00US $ tutarında yakışıklı bir miktar sunacağız. Herhangi bir ilgili kişi nazik davranmalıdır.
e-posta yoluyla bize ulaşın: korlebuteachinghospital33@gmail.com veya WhatsApp +2349066961990

Dr Benson dedi ki...

Böbrekinizi para karşılığında satmak istiyor musunuz? Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavileri konusunda uzmanlaşmış olup pasaportlu ya da pasaportsuz O + ve, A + ve ve B + böbrek vericilerine acilen ihtiyaç duyulacaktır ve size 850,00 Pound'luk yakışıklı bir miktar sunacağız. . Herhangi bir ilgili kişi nazik davranmalıdır.
e-posta yoluyla bize ulaşın: korlebuteachinghospital33@gmail.com veya WhatsApp +12533923198

Unknown dedi ki...

Merhaba bugün böbrek bağışçısı olmaya hazır olduğunuzu biliyorsanız (tüm seyahat masraflarıyla birlikte 450.000 $ ödeme yaparsanız), acilen böbrek bağışçısıyla sadece 9 kişiye ihtiyaç duyduğumuz için böbreğimi acilen hastanemize satarsınız.
sadece sağlıklı% 100 kişilere uygundur.
Doktorunuza talebinizi yazın: carolbobrekhastanesi@gmail.com derhal sizinle iletişime geçileceksiniz
Not: ameliyat için seyahat etmeye hazır olmalısınız ve yalnızca sağlıklı kişiler

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Samuel Stephen dedi ki...

Merhaba.

Böbrekinizi para karşılığında satın almak veya satmak istiyor musunuz, Spimal Hastanesi acilen O $ ve B $ 'ya ve 500.000 $' lık bir orana ihtiyaç duyuyor. Kimse bağış veya satmak istiyorsa lütfen bize ulaşın: samuelstephen1009@gmail.com


Orijinal Donörler Gerekiyor

Yanıtlarınızı bekliyor

Saygılarımla

+2349039642413

Adsız dedi ki...

ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladım fırsatı verdim. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

Dr Benson dedi ki...

Böbrek bağışı yapmak istiyorum Ailemi yapan ve güvenle ve acele içinde gurur duyduğum Dr Benson Raphael'in şahsında müthiş bir tıp doktoruna teşekkür etmek istiyorum, böbreklerimden birini hastasına müthiş miktarda para karşılığında satın aldı. dolar, internette bir Michel ve Lopez tarafından yayınlanan korlebuteachinghospital33@gmail.com isimli internet adresine rastladım ve kendisine teşekkür ederek böbreklerini stres yaratmadan maddi olarak kurtarmaya nasıl başladıklarını dünyaya anlattım. e-posta yoluyla ve doktor tarafından bir haftadan daha kısa sürede ihtiyaç duyduğum tüm dikkatleri verdim, tüm şartları yerine getirdim ve nakilden önce banka hesabıma girdiğimde yarısı para rüyanın bir rüyası gibiydi, üzerinde sizinle iletişim kurmam için teşvik ediyorum Dr.Benson aracılığıyla; korlebuteachinghospital33@gmail.com maddi ihtimalleriniz için birkaç ay önce benimkilere gelsin. Sonunda ilerleyince bunu yapacağıma söz verdim.
korlebuteachinghospital33@gmail.com ya da via_ +1'de onu neaspp) 2533923198

Ben Bayan Lee.
Moğolistan'dan yorumlar

Dr Macpherson dedi ki...

Böbrek almak mı istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
böbrekinizi para karşılığında satma fırsatı bulmaya çalışmak
Mali yıkım nedeniyle ve ne yapacağını bilmiyorsun
yapın, sonra bugün bize ulaşın, size iyi teklifler sunacağız
Böbrekiniz için para miktarı. Benim adım Doktor MACPHERSON
ben
MACPHERSON KLİNİĞİNDE nefrolog. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve biz de
alış
ve böbreklerin yaşayan biriyle transplantasyonu
karşılık gelen donör.
Biz Hint, Türkiye, Nijerya, ABD, Malezya, Hindistan bulunmaktadır
Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
E-posta: doctormacphersonclinic@gmail.com

Saygılarımla
DR MACPHERSON.

Dr Benson dedi ki...

Selam,

Bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışında bulunmak isteyen herkes iyi bir miktar para kabul edecek, bu yüzden bağış yapmak veya hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen bize e-posta ile yazın altında. korlebuteachinghospital33@gmail.com

Bu, zengin olmanız için bir fırsattır, sizi temin ederiz ve% 100 güven ile sizi güvenceye alacağız, her şey gidiş verici böbreklere göre yapılmalıdır.
Lütfen artık harcamayın, lütfen korlebuteachinghospital33@gmail.com adresine yazın.
veya via_ + 1 üzerinde whataspp onu) 2533923198

Dr Benson Eğitim Hastanesi.

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

bobrek dedi ki...

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Colorado dedi ki...

Böbreğini satmak istiyor musun? Bir fırsat için arıyorsunuz
Mali bölünme nedeniyle böbreğini para için sat ve sen de
ne yapacağımı biliyorum, sonra bugün bize ulaşın ve size teklif edeceğiz
senin Kidney için iyi bir miktar. Benim adım (Dr Maureen) bir Phrenologist
Colorado hastanesinde. Hastanemiz Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmıştır.
ve ayrıca, böbreklerin satın alınması ve transplantasyonu ile
yaşayan ve karşılık gelen bağışçı. Satış ile ilgileniyorsanız veya
böbrek satın almaktan lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin
E-posta: coloradohospital@gmail.com
Teşekkürler,
YÖNETİM.

Dr Kate Adams dedi ki...

Herkese merhaba.


Adım Adam Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenolog'um. Hastanemiz, Böbrek Cerrahisi'nde uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda, karşılık gelen bir verici ile birlikte, böbreklerin satın alınması ve transplantasyonu ile de ilgilenmekteyiz. Biz Dubai, Türkiye, ABD, Malezya bulunmaktadır. Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

Saygılarımla



Dr Kate Adams

Colorado dedi ki...

Borcunuz var mı? Sağlık hizmetleri için para biriktirmeniz gerekiyor mu?
maliyetler ya da borç ödemeleri ya da mali bir arıza durumunda mı? Bekleyin! Böbreğinizi bir Seçenek olarak satmayı düşünün. Bugün böbreğini satmak istiyorsan. Hemen bize mesaj atın.
En fazla 200.000,00 USD Dolar karşılığında bir böbrek satın alınır. Ulusal vakıf şu anda sağlıklı böbrek satın alıyor. Benim adım Dr Maureen, Colorado Hastanesi'nde bir Nörolog'um Böbrek Cerrahisi Böbrek Cerrahisi'nde uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda, bir karşılık gelen bir donör ile böbreklerin alınması ve nakli ile uğraşırız. Hindistan, Kanada, İngiltere, Türkiye, ABD, Malezya, Güney Afrika vb. Yerlerde bulunmaktadır. Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: coloradohospital@gmail.com

bobrek dedi ki...


Merhaba herkes, ben Avustralya 'dan Cassie, ben Pirogova Medical Center (pirogovamnogoprofilklinika@gmail.com) doktor Maria Makarova yardım ile bugün yaşayan bir böbrek donör ve bakım ile işletilen ve cerrahi İsveç mükemmel gitti söylemek istiyorum, ben $300,000 Euro ödendi. başka insanlar tarafından aldatmış, ben çok temas var, sadece Doctor Maria en iyi ve sadece Doktor online tavsiye.
hala bazı donör, bu yüzden sadece e-posta Doctor Maria ve Doktor Maria size böbrek donörü olmak istiyorum ve ben Cassie size başvuran biri olduğunu ve aynı zamanda benim gibi tanıklık olacak, şimdi yardım edebilir ve tüm mali sorun çözmek gerekir , kızım tekrar okula geri dönüp hala sağlıklı bir hayat yaşıyorum. bir böbrek donörü olmak sadece Doktor Maria e-posta. İsveç 'te kendi operasyonunu yaptım.

(pirogovamnogoprofilklinika@gmail.com)
bir böbrek donör sadece yukarıdaki e-posta doktor e-posta ve daha sonra bana teşekkür etmek.
Teşekkürler Doktor Maria, sana her zaman borçluyum. Tanrı korusun

bobrek dedi ki...

bir hayat kurtarın, böbrek donörü olun ve iyi para kazanın

Merhaba herkes, ben Doctor Hassan ve eğer size mali durumunuzu değiştirmek istiyorsanız, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kaydetmek ve hala iyi ödenen bilmek izin istiyorum. Eğer sağlıklı olduğunu biliyorsanız, satmak ya da sadece bir böbrek bağışı (ödeme tüm giderleri seyahat bilet ödenen $500.000 dolar), bugün benim hastanede bir donör haline hazır. Biz acilen biz daha fazla yaşam günlük tasarrufu olarak böbreklerin bağış gerekir.
Bana bugün e-posta isteğinizi yazın: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
Not: cerrahi ve sadece sağlıklı insanlar için seyahat etmeye hazır

Doktor Hassan yekter.
doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Dr Macpherson dedi ki...

Bir Böbrek satın almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor
finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
o zaman bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için para miktarı 500.000 dolar. Benim adım doktor MACPHERSON
ben
MACPHERSON KLİNİK'de nefrolog. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisi uzmanı ve aynı zamanda
alış
ve yaşayan bir böbreklerin transplantasyonu
karşılık gelen donör.
Biz Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Hindistan'da bulunmaktadır
Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen
e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
Email: doctormacphersonclinic@gmail.com

Saygılarımla
DR MACPHERSON.

Delon38 dedi ki...

Arkadaslar tek yapmanız gereken linke tıklayıp ücretsiz üye olmak hiçbirşekilde zorlama yok üye olduğunuz zaman ürünler nerdeyse yarı yarıya fiyata size geliyor ister bu ürünleri satın isterseniz evinizde kullanın ev hanımları muhtesem temizlik malzemeleri bakim ürünleri parfümler sizleri bekliyor BELKI INANMAYACAKSINIZ AMA ŞU ANDA AYLIK GELIRIM 600 TL CIVARINDA HAYDI HANIMLAR BEYLER ÜYE OLUN SIZLERDE KAZANIN https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=91c16e93-2fde-4c1a-885a-4451ed49670e

Delon38 dedi ki...

Arkadaslar tek yapmanız gereken linke tıklayıp ücretsiz üye olmak hiçbirşekilde zorlama yok üye olduğunuz zaman ürünler nerdeyse yarı yarıya fiyata size geliyor ister bu ürünleri satın isterseniz evinizde kullanın ev hanımları muhtesem temizlik malzemeleri bakim ürünleri parfümler sizleri bekliyor BELKI INANMAYACAKSINIZ AMA ŞU ANDA AYLIK GELIRIM 600 TL CIVARINDA HAYDI HANIMLAR BEYLER ÜYE OLUN SIZLERDE KAZANIN.https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=91c16e93-2fde-4c1a-885a-4451ed49670e

Delon38 dedi ki...

Arkadaslar tek yapmanız gereken linke tıklayıp ücretsiz üye olmak hiçbirşekilde zorlama yok üye olduğunuz zaman ürünler nerdeyse yarı yarıya fiyata size geliyor ister bu ürünleri satın isterseniz evinizde kullanın ev hanımları muhtesem temizlik malzemeleri bakim ürünleri parfümler sizleri bekliyor BELKI INANMAYACAKSINIZ AMA ŞU ANDA AYLIK GELIRIM 600 TL CIVARINDA HAYDI HANIMLAR BEYLER ÜYE OLUN SIZLERDE KAZANIN https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=91c16e93-2fde-4c1a-885a-4451ed49670e

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Dr Benson dedi ki...

Böbreğini satmak istiyor musun? Mali yıkım nedeniyle paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor ve ne yapacağını bilmiyorsunuz. İşte size 850.000 pound satmanız için bir fırsat. bugün bize ulaşın ve Böbrekleriniz için size iyi bir miktar teklif edeceğiz.
Benim adım (Dr Benson) (KBTH) Hastane Böbrek Departmanında Nefrolog. Hastanemiz böbreklerin Alış, Satış ve Transplantasyonunda ilgili bir donörle yaşamaktadır. Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: korlebuteachinghospital33@gmail.com

Teşekkürler,
YÖNETİM.

doktor hassan dedi ki...

Bir hayat bul, bir böbrek donörü al ve iyi para kazan

Herkese merhaba, ben Dr. Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi istiyorum. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
Talebinizi bana bugün e-posta ile gönderin: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

Doktor Hassan Yekter.
doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Unknown dedi ki...

Böbreğini para için satmak istiyor musun? Hastanemiz böbrek cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavisi konusunda uzmandır, pasaportlu veya pasapsız O +, A + ve B + ve böbrek vericilerine acilen ihtiyaç duyacaktır ve size 850,00 pound tutarında bir yakışıklı teklif vereceğiz. . Ilgilenen herhangi bir kişi nazikçe
e-posta yoluyla bize ulaşın: korlebuteachinghospital33@gmail.com veya WhatsApp +12533923198

Unknown dedi ki...

Böbreklerinizi mali sıkıntı nedeniyle satmak için bir yol arıyorsunuz, artık endişelenmenize gerek yok çünkü sizde parlak bir fırsat var, Özgür bağışçıları kabul ediyoruz, ayrıca sağlık sigortasıyla çok cesaret verici bir fiyata böbrek de alıyoruz.

Böbreğinizi satabilir ve bir kurum kurmak için yeterince büyük finansal destekle sağlıklı bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Bir hayatı, satmak niyetinde olduğunuz böbrekle kurtarabilirsiniz, çünkü binlerce insan, hayatlarını geri almak için çok fazla para sunmaya hazırdır.

Sadece ruhunu, finansal durumunuzu sonsuza dek değiştirecek ödüllendirici bir parayla satmak suretiyle ruhunuzu, ailenizi ve tüm nesillerinizi koruyun.

Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz.

Adresinden bize ulaşın:
Frank Lawrence Kidney uzmanı ve danışmanı.
Email: drfrankkidneyspecialist@gmail.com

bobrek dedi ki...

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Dr macpherson dedi ki...

Bir Böbrek satın almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor
finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
o zaman bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için para miktarı 500.000 dolar. Benim adım doktor MACPHERSON
ben
MACPHERSON KLİNİK'de nefrolog. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisi uzmanı ve aynı zamanda
alış
ve yaşayan bir böbreklerin transplantasyonu
karşılık gelen donör
Biz Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Hindistan'da bulunmaktadır
Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen
e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
Email: doktormacphersonclinic@gmail.com

Saygılarımla
DR MACPHERSON.

Dr Macpherson dedi ki...

Bir Böbrek satın almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor
finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
o zaman bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için para miktarı 500.000 dolar. Benim adım doktor MACPHERSON
ben
MACPHERSON KLİNİK'de nefrolog. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisi uzmanı ve aynı zamanda
alış
ve yaşayan bir böbreklerin transplantasyonu
karşılık gelen donör
Biz Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Hindistan'da bulunmaktadır
Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen
e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
Email: doktormacphersonclinic@gmail.com

Saygılarımla
DR MACPHERSON

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi...

bobrek dedi ki...

Dikkat: Eğer bir böbrek donör bugün (tüm seyahat giderleri ile $450.000 dolar ödeme) olmak için hazır olduğunu biliyorsanız, sadece 10 kişi böbrek donör acilen ihtiyacı olduğu gibi benim hastane acil böbrek satmak.
Sadece sağlıklı 100% sadece uygun kişiler.
Doktor talebinizi yazın: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen temasa geçecektir
Not: cerrahi ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız

Dr. Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Unknown dedi ki...

BILLYWILLFRED ÖĞRETİM HASTANESİ'ne hoş geldiniz.

Tüm finansal sorunlarınızın üstesinden gelmek için böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, uluslararası hastalara tedavi aramak için ücretsiz ve zorunlu yardım sunmuyoruz.
dünya standartlarında doktor. Bir böbrek almak ister misin
böbreğini satmak? Böbreğini satmak için bir fırsat bulun
paranın paranın büyük olması ve ne yapacağımı bilmiyorum, bugün bizimle iletişime geçin ve böbrekleriniz için iyi miktarda para sunacağız.
Biz kalp cerrahisi, omurga füzyon cerrahisi, mastektomi sleeve ameliyatı ve diğer büyük ameliyatlar gibi birinci sınıf tıbbi tedavi için uzmanlaşmak. Via E-posta ile iletişime geçerek kendinize yardımcı olun: Billywillfred39@gmail.com
Acil cevabınızı bekleriz İyi şanslar

Adsız dedi ki...

İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

doktor hassan dedi ki...

Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

Doktor Hassan Yekter.
doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

Adsız dedi ki...

Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
irruaspecialisthospital20@gmail.com

Dr Macpherson dedi ki...

Bir Böbrek satın almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor
finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
o zaman bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için para miktarı 500.000 dolar. Benim adım doktor MACPHERSON
ben
MACPHERSON KLİNİK'de nefrolog. Kliniğimiz
Böbrek Cerrahisi uzmanı ve aynı zamanda
satın alma
ve yaşayan bir böbreklerin transplantasyonu
karşılık gelen donör.
Biz Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Hindistan'da bulunmaktadır
Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen
whatsapp +14437200958 ve e-posta yoluyla bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz.
Email: doctormacphersonclinic@gmail.com

Saygılarımla
DR MACPHERSON

Samuel Stephen dedi ki...

Merhaba.

Paranızı para almak ya da satın almak istiyor musunuz, Samuel Hospital acilen ihtiyacı olan O ve B ve A ve AT $ 400,000,00. Herhangi biri bağış yapmaya veya satmaya istekliyse lütfen bizimle iletişime geçin: samuelstephen1009@gmail.com


Orijinal Donörlere Gerek

Cevaplarınızı bekliyorum

Saygılarımla

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
murat dedi ki...

Lütfen dikkat,

Bu genel halkı bilgilendirmektir Sağlıklı ve% 100 ciddi Bay veya Bayan.
Dr. Bagistas'ın acilen böbrekleri olması gerekiyor. Dr.
Guray Doğan Sesçuk, Cerrahi Hastanesinde Nefroloji Uzmanı ..
Böbrek nakli için bir sürü hasta var. DR-d
Böbrekleriniz için bir bağış yapmak için bir fırsat arıyorsanız para
Mali bozulma, Hastaneye yatırılmamış Böbrek Cerrahisi / Acil uzman.
Ve diğer organ prosedürleri için, böbrekleri alıp taşımakla ilgileniyoruz
Yaşayan ve sağlıklı bir bağışçı ile. Böbreklerimiz 500.000,00 USD,
Böbrek bağışı ile ilgileniyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin.
+18638216348 numaralı telefondan veya e-posta ile bize ulaşın: (drdogankidneyhospital@gmail.com)

Saygılarımla ...
Dr.Guray Dogan Sescuk
Drdogankidneyhospital@gmail.com
Güray Doğan Sesçuk Cerrahi Hastanesi
Drdogankidneyhospital@gmail.com

Mrs Haley dedi ki...

Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya İşinizi Geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Daha fazla arama çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. 1 ila 30 yıllık bir geri ödeme süresi için% 2 oranında 5.000 ila 20.000.000.00 arasında borç veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Öyleyse bugün e-posta yoluyla bize ulaşın: haleyturnerloans@gmail.com. ADI: ÜLKE: TELEFON NUMARASI: KREDİ MİKTARI: KREDİ SÜRE: Teşekkürler Bayan Haley

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Unknown dedi ki...

böbrek
Ben doktor petersen, 300 $ toplamında bireylere böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bu e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, doctorpetersenhospital@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba efendim,
Postanızı aldık, ancak sizden istenen bilgilerin bir kez daha açıklığa kavuşturulması için gönderilmesi gerektiğini anlamalısınız.

Doctor Clayton Macmahon dedi ki...

Merhaba, ben Dr Clayton Macmahon.
Böbreklerini satmak istiyor musun?
böbreğinizi paraya satma fırsatı aramak
Mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bugün bizimle iletişime geçin, size iyi bir teklif sunacağız.
Para miktarı 950.000 dolar.
Klinik hizmetlerinde nefrologum. Kliniğimiz
Renal Cerrahi konusunda uzmanlaşmış ve biz de tedavi ediyoruz.
Böbrek alımı ve nakli
Sorumlu bağışçı Hindistan, Türkiye, Nijerya, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, Avusturya, Almanya'da bulunmaktadır.
Böbrek satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
E-posta: drmacmahonhospitalservice@gmail.com veya WhatsApp: +1 (806)305-9914.

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
* Nakitsiz Girişimci Sigortası
* Para için garanti

Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranı düşük olan Ev Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun.
İlgili başvuru sahiplerinin
Bizimle iletişime geçin
Sadece WhatsApp: +447480729811
Tel .... + 447480729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Jupiter dedi ki...

Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

Timothy Kober dedi ki...

PLUTO GÜVEN KURUMUYORUZ, KREDİ ARIYORSANIZ,% 3 FAİZ ORANI KREDİ SUNUYORUZ, DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN.
EMAIL: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 (847) 453 9904

Adsız dedi ki...

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

DOCTOR MARTEN dedi ki...

Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
karşılık gelen donör.
Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
E-posta: martenhospital@gmail.com

Saygılarımla

DR MARTEN

DOCTOR MARTEN dedi ki...

Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
böbrek? Sen
para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
karşılık gelen donör.
Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
E-posta: martenhospital@gmail.com

Saygılarımla

DR MARTEN

Rebecca Michaelson dedi ki...

MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
+1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun