27 Ağustos 2007 Pazartesi

11 ay KALDI...!

Yürüyorum,yürüyorum;hep çok.
Yiyorum,yiyorum;hep az.
Zayıflıyorum;biraz,biraz.

24 yorum:

nu'n dedi ki...

olacak, muhakkak olucak. azcık sabır:)

Adsız dedi ki...

Az olsun ama öz olsun..Bende katılmazsam sana sığamayacağım kapılardan...Kolay gelsin Tütücüm sana

munevver dedi ki...

Gayret ettiğini, süzüldüğünü gördük o gün Tütü. Zor günler geçti.Bundan sonrası da gelecek inşallah.

Kucaklıyorum sevgiyle.
Nane Limon

etki alanı dedi ki...

Sevgili nu'n
Çocuklar mutfağı kilitlediler ama ben de kendime kilit vurmuşum.Aramızda kalsın 15 kg gitmiş.Yine de tonlarca kilo vermem gerek....

munevver dedi ki...

Yazmayı unuttum. O gün çok başarılıydın. Süper ajan Tütü...

etki alanı dedi ki...

Aman pastarda hemen katıl bana.inan göz hapsinde olunca insan kendini disipline edebiliyor.Otobüste yanıma zayıf biri ancak oturabiliyordu.
Ama şimdi biraz yer açıldı.
Vakit kaybetmemelisin....

etki alanı dedi ki...

Ah Münevver hanım
Ayşem'in doğumgününe yaptığınız o çubukların tadına doyamadım.Muhteşemdi.
Nasıl güzel destek veriyorsunuz.
O gün hepimiz çok iyidik.
Ayağınıza sağlık.
Sizi çok seviyoruz....

Adsız dedi ki...

Tütücüüüüm,ajanlığın süperdi....Aç aç nasıl da koşturdun öyle...15 kilo vermen süper bişey....Bundan sonra kimse tutamaz seni,dahada verirsin umarım....Cumartesi ne güzeldi değilmi?

YILDIZNAF dedi ki...

Merhaba,
Siz beni etki alaniniza almaya devam ediyorsunuz ! Ben de kilo vermeye calsiyorum ve tam da bugun yurusem mi diye icimden gecirirken, yazinizi okuyunca evet yurumeliyim dedim hemen ! Yine gonul dolusu tesekkurler....

etki alanı dedi ki...

Suzicim
Cumartesi senin tetiklemenle başladı.Ve gördüm ki herkes zaten hazırmış.Herşey çorap söküğü gibi geldi.
Ve Pınar ne güzel yakalamış şok anını.
Kilo verirken zorlanmıyorum biliyor musun?Demek herşey beyinde bitiyormuş.
Muhteşem bir cumartesi oldu.Tam bir organize işler.
Annene sağlıklar diliyorum.

etki alanı dedi ki...

Sevgili Yıldıznaf
Asıl ben teşekkür ederim.Düşüncelerimizin uyumu bizi sizin yazınızda birleştirdi.
Durgun bir dönemden sonra girdiğim bu blogta aynı frekansta olduğum öyle çok insanla karşılaştım ki,sanki hayatım farklı bir boyuta girdi.Aramızdaki onca uzaklığa rağmen,sizinle de ne kadar yakınlaştık değil mi?
Güzellikler sizinle olsun..

İLKAY dedi ki...

Tülaycığım seni tebrik ediyorum....
Darısı bana....93 kg.dan 53'e inen ve de tekrar 76'ya çıkan benim de bir dürtüye ihtiyacım var....ama beynime hakim olamıyorum yazık ki...
ve çok üzgünüm bu sebeple...
Seni okuyunca bana da ilham gelir umarım...
sevgilerimle,
ilkay

YILDIZNAF dedi ki...

Nelere dikkat ederek bu onbes kiloyu verdiginizi cok merak ediyorum zira benimde on yildir gdip gidip gelen bir on kilom var ve umutsuzluk kapiyi caliyor. Ayrica nazik cevabiniz icin tesekkur ederim. Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Sen çok yaşa emi tütüm.. :)))

Bayıldım yazdığın şiire :)

sımmsıkı kucakladım.

NiNo dedi ki...

tum kalbimle destekliyorum sizi buralardan bende ayni durumdayim :D henuz 2 ayda 10 kg gitti kaldi 30 kg :D benimde :D

etki alanı dedi ki...

Sevgili İlkay
Aman dikkat!Anladığım kadarıyla benim gibi esnek vücuda sahipsiniz.Çabuk kilo alışverişi olabiliyor.
Ben umuyorum ki bundan sonra beslenmede bu seviyede gideceğim.Yaş 48 olunca kırmızı ışık yanıyor.Ve daha çabuk hastalık riski taşınıyor.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama sizinde
azminiz küçümsenemez.
Hadi bana eşlik edin.Birbirimize
destek olalım.

Sağlıklı ve zayıf kalmanızı diliyorum.



Sevgili yıldız
İnan,sadece yediklerimi yarıya indirdim.Aman şunu yemiyeyim demedim.Çünkü yemediğim zaman aklım onda kalıyor ve bir müddet sonra o tadı alabilmek için kaçamaklar yapabiliyordum.
Şu an pasta deryasının içindeyim.Ayşem pasta ve kurbiye yaptığı zaman tadına bakıyorum.Belki bir dilim yiyorum.Geçen gün Pastacı Burcu,Ufuk mutfakta ve Ayşem Dükkanda neler yapmadılar ki(Belki bilmiyorsunuz burası Bake shop-Pasta yan malzemeleri satan bir dükkan)Tadına baktım mı onu bile hatırlamıyorum.Galiba kendimi kontrol altına aldım.Az yiyip,çok yürüyünce oluyor.Bir de saat 10'da mutlaka 5 ceviz ve5 kuru kayısı mutlaka yiyorum.Kan şekerimin düşmesini ve açlığımı engelliyor.Zaten genelde ben günde 2 litre su içiyordum.Bu konuda da zorluk çekmedim.
Benim vücudum çok su topladığı için sanıyorum giden kilonun çoğu su olmalı.Bundan sonra daha az kilo vererek gideceğim gibi...
Hadi gayret...
msn dende konuşabiliriz.
ermantulay-ZF4@hotmail.com
Sevgiler...



Sevgili Adalı Kadın
Gerçekten de sımsıkı sarılabilirsin.Çünkü artık ellerin arkada birleşebilir:)
Ben de seni kucaklıyorum...



Kısaca sevgili Nihan desem?
İspanyol asilzadeleri gibi uzuuunn bir isim.Galiba kilosu kiloma uygun birini buldum.Ve ne güzeldir ki aynı zamanda başlamışız.Benim 45 kg fazlam vardı.Kaldı 30.
İnanın bu kez zevkle kilo veriyorum.Dünyanın her yerinden böyle güzel destekler alınca,hem mutlu oluyorum hem de ben de destek verebiliyorum.
Lütfen takibi bırakmayalım.Sizi hane halkıma dahil edip takipleşmek istiyorum ismi uzun arkadaşım..
sevgiler

NiNo dedi ki...

ayy kendimi konsolos karisi gibi hissettim yahu :D degistirim bari ismimi :D ya kisaca nino da derler bana hizli gonzaleste bu bloglarda takildi hergun bir bazen daha cok tarif yayinladigim :D icin sanirsam zannimca :D nedense cevabiniz karsisinda kendimi tanitma istedi uyandi :D adim nihan 30 yasimi doldurmama ramak kaldi :D esimden once ve esimden sonra olmak uzere ikiye bolunmus bir hayatim var :D 58den 98 e :D yolculuk bu, bu adam bana yaradi ben napim :D arnavutlugun baskenti tiranda gunde 5 saat elektrik ve su kesinti ile yasamaktayim :D bir oglusum var 4 yasinda yarismaci arkadaslara basarilar, bol bol kilo kayiplari dilerim :D

Eski dedi ki...

çok hoş anlatmışsınız bu üçlüyle durumunuzu... sanırım tüm annelerin derdi bu. benim annemde aynen böyle cok hareketli bi hatun az yediğini sanıyo ama :) bide şöyle bi diyeti var O'nun;kilo aldıran ekmekmiş gibi sadece diyet ekmek yiyo ama yemekten hiç kısmıyo :) sonrada ben niye diyet yaptığım halde kilo veremiyorum diyo :)

nese size diyetinizde başarılar inş çok çok verirsiniz :)

MoR MenekŞe

etki alanı dedi ki...

Sevgili Nihan
İyi ki elktrikler ve sular kesikmiş..ya birde 24 saat açık olsaymış ne olurmuş bilmem. maazallah....
Biz de böyle birşey olsa(zaten istanbul'un kokusunu oradan duyarsınız.) kimse elini yemeye değdirmez.
Bu konuda şanınıza yakışıyorsunuz.Hızlı Gonzales!
Ama her şey bir yana açıklamanıza uzun süre güldüm.
Muhteşemsiniz.
Özellikle bol bol kilo kayıpları dileğinizi sevdim.
Aynı dilekleri diliyor,oğlunuzun yanaklarından öpüyorum.
Çok yaşayın siz...

etki alanı dedi ki...

Sevgili nnevv
Niyetim 60 kiloya inmek.Bakalım neler olacak göreceğiz.
Ziyaretin için teşekkür ederim.
Korkusuz günler diliyorum...

YILDIZNAF dedi ki...

Sizi hemen msn'e ekleyecegim, uzun uzun anlattiginiz icin tesekkurler. Gorusmek uzere...

NiNo dedi ki...

efendim hep birlikte cok yasiyalim :) yoksa ben cok yasasam nolcak sizler olmadan siz yoksaniz bendeyokum hic vs :) iste :D valla bizim evde bu bogaz oldukca ben 24 saati bilmem ama 12 saat te kesseler su meretleri gene girerim mutfaga :D yeme aptali derler ya bizim hane biraz ole :) ya da oleydik diyelim :D biz simdi koca-kari inceliyoz garibim olan oglana oluyor :D 2 kg da o verdi :( bizim yuzum,uzden hemen toparlama programina aldik onuda besiye cektik :D yarim kg yu geri kazandi. anacim ben anlamiyorum ben 1 kg verecem diye haftalarca ac kaliyourm gr gitmiyor (belkide ben ac kaldigimi sanip, uyurgezer vaziyette yiyomuyum nedir) bizim oglan bi hastalansin 1 gunde 2 kg gidiyo cozemedim gitti. ayiptir solemsi bizim bey gecenlerde zehirlendi valla ben yapmadim ama :D disarida yedigi biseyden olmus Allah adam alttan usten ne var ne yok atti disari. 24 saat gecmedi 80den 78 e dusmezmi ayyy ne guzel dedim icimden ishalmi olsak ne demez olaydim :) ertesi gun mi mide agrisi bi bulanti olan biten cikti ama inanmicaksin ben hic kg veremedim yahu :D nedenmi anlattim bunlari? valla bende bilemiyourm :D sevgiler opucukler tirandan

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Adsız dedi ki...

ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alımı ve satımı için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.