6 Temmuz 2008 Pazar

Şanslılar....


Prensimiz 3 aylık oldu...Ona bahçeli bir ev ararken,bizim evimizin bahçesine konuk olacak beyefendi....
Kocaman oldu...
Geldiği günü hatırlıyorum da...
Bir tane yetmiyormuş gibi,kızım da sokakta bir tane prenses bulup getirdi...Onu da bırakamıyorum...Ve bahçemin iki konuğu belli oldu böylece...Bu prenses,sanırım bir Ankara kedisi....Bir veterinerin görmesi gerekiyor....
Adını" ayran" koyduk...Diğeri "Gazoz "olunca uyum sağlasın istedik...
İki şanslı kedi....

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba Tutu, oncelikle yeni evin icin verdigin karar hayirli olsun. Insaallah saglik ve mutlulukla yasarsiniz. Ufaklik icin de kuzeni ile bir arada olmak bahcede oynamak cok iyi olacak.

Kediciklerin cok guzelmis. Biliyorsun benim de yavrularim olmustu. Hepsine yer bulup dagittim derken baska bir yavru gelip yerlesti evimize. Hem de ne yerlesmek, tum cilvesini ve sevgisini sunarak kalbimizi caldi. Adini cicek koyduk. Haydi hayirlisi...

Yuki dedi ki...

sevgi ben yazana kadar yorumunu yazmış,aynı şeyleri yazıyordum oysa :)umarım yeni evin yeni mutluluklar getirir bayan tütü..

kediler,çok beğendim..her ne kadar elime alamasamda onları kucaklamak geldi içimden.gerçekten çok şanslı kediler. ayran,gazoz :) benim de iki kedim var henüz benim olduklarını bilmeseler de.umarım böyle kocaman olduklarında ben de gösteririm resimlerini. sevgiyle. .

Boncukçu dedi ki...

İkisi de çok güzeller. Çok sevindim hem bahçeli ev hem iki kedi birden. Ne keyifli şeyler bunlar.

kaldırımçocukları dedi ki...

kesinlikle şanslılar... bu dönemde sokaklarda o kadar çok başıboş ve tehlikede yavru var ki. yaz başladığından beri bizim evide iki tanesi istila etti. ama benim paşam onları pek kıskanıyor=) sizin gibi annelerin olmasını bilmek beni mutlu ediyor. iyiki evinizi açmışsınız bu şirin yaratıklara.

daimamutfak dedi ki...

Ayran ve gazoz iyi yer bulmuşlar..şanslılar hemde çok..sevgi dolu bir eve gelmeleri az şans değil doğrusu...